За сприяння депутатів від БЮТ відбулися спортивні шкільні змагання

Солодощі, грамоти та грошові нагороди отримали юні спортсмени середньої загальноосвітньої школи № 16 міста Тернополя.

Втілюючи в життя програму Блоку Юлії Тимошенко «Український прорив» депутат Тернопільської обласної ради від партії «Батьківщина» Володимир Бойко та депутат Тернопільської міської ради від БЮТ Ігор Яворський посприяли організації шкільних спортивних змагань у одній зі шкіл Тернополя. Натомість, юні спортсмени влаштували показові виступи з волейболу, футболу, аеробіки та туризму для присутніх гостей.

—                  Я щиро радію, коли буча, як сучасна молодь захоплюється спортом. Перш за все спорт – це здоров’я, а здорове підростаюче покоління – це процвітання та міць нашої держави в майбутньому, — каже колишній випускник 16 школи Володимир Бойко.

Варто зазначити, що це вже друга спартакіада в школі, спонсорами якої також виступали місцеві бютівці.

—                  Я вражений спортивною підготовкою школярів, адже сьогодні, вони показали дуже високий рівень як з футболу, волейболу, туризму так і з інших видів спорту, — зауважив голова Тернопільської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Ігор Яворський. — Звісно, дітям було приємно те, що їх вміння та старання були оцінені і на майбутнє, ми готові і будемо підтримувати подібні заходи в нашому місті.