Свічки пам’яті запалили представники Блоку Юлії Тимошенко на могилі творців ЗУНР

До 90 річниці від дня заснування Західно – Української Народної Республіки у Тернополі зібралося декілька сотень людей. Під майорінням прапорів на патріотичну музику оркестру в пішій ході до могили загиблих воїнів ЗУНР крокували депутати міської та обласної рад від партії «Батьківщина», активісти Блоку Юлії Тимошенко.

—    Наша Ненька Україна у кожному поколінні виховувала великих патріотів своєї землі. Сьогодні ми з гордістю і з жалем у душі згадуємо тих творців  Західно – Української Народної Республіки, які боролися за наше теперішнє, віддавали власне життя за суверенну, незалежну державу, — урочисто звернувся до людей голова Тернопільської обласної ради, член партії ВО «Батьківщина» Михайло Миколенко. — Ми не забули і ніколи не забудемо їх героїзму, а наших дітей та внуків з юних років будемо виховувати в дусі патріотизму до рідної землі, з любов’ю  до Неньки України.

Після панахиди та урочистої програми до могили погиблих героїв положили квіти та запалили свічки, свічки вічної памя’ті  тим, хто вічно житиме в наших серцях!