Депутати від \”НУ\” та \”Свобода\” причетні до махінацій на Тернопільському ринку

Останнім часом у депутатів від БЮТ в Тернопільській міській раді викликає занепокоєння ситуація, яка складається на території ринку, де проводить свою діяльність ТзОВ «Тернопільський речовий ринок».

Це пов’язано з повідомленнями про можливе скорочення робочих місць для підприємців на цьому ринку внаслідок реконструкції, яку розпочато ТзОВ «Тернопільський речовий ринок». Суть проблеми полягає в тому, що за попередньою інформацією одне робоче місце повинно було мати площу, яка дорівнює 2 кв. м, а на сьогодні, згідно плану реконструкції, планується створення робочих місць різної площі: від 2 до 16 кв. м. Таким чином потенційно виникає загроза позбавлення частини підприємців їх робочих місць. Саме з приводу цього надійшло звернення до мене, як голови тимчасової контрольної комісії по роботі ринків міста Тернополя. Заява прийнята до розгляду, комісією зроблено запити у відповідні інстанції та до дирекції ТзОВ «Тернопільський речовий ринок».

Окремо комісією прийнято рішення звернутися через ЗМІ до підприємців вищезгаданого ринку з попередженням про те, що внесення ними коштів у будь-якій формі пов’язані з реконструкцією ринку без належних підтверджуючих документів про це не дає їм право претендувати на частку майна після реконструкції цього ринку. Це зумовлено подібною ситуацією, яка має місце сьогодні на території ТОВ «Тернопільський міський ринок»ЛТД», коли підприємці багато років назад будували торгові споруди за свій кошт, а сьогодні не мають на них ніяких юридично-підтверджених прав.

В тексті звернення також прозвучали звинувачення  на адресу депутатів міської ради  від політичних сил «Свобода» та «Наша Україна» в їх причетності до вищевказаних  процесів на території ТзОВ «Тернопільський речовий ринок». Проте в компетенцію тимчасової контрольної комісії по роботі ринків міста Тернополя не входить дослідження проблеми причетності окремих депутатів міської ради до різних скандальних подій. Це мало б зацікавити інші компетентні органи та служби.

Депутати Тернопільської міської ради від БЮТ і надалі будуть стояти на сторожі інтересів простих громадян міста! З приводу проблем, які виникатимуть по діяльності ТзОВ «Тернопільський речовий ринок», просимо підприємців та інших зацікавлених осіб звертатися безпосередньо до депутатів від БЮТ у Тернопільській міській раді.

Справедливість є! За неї варто боротися!

Голова тимчасової контрольної комісії по роботі ринків міста Тернополя, депутат Тернопільської міської ради від партії «Батьківщина-БЮТ» Андрій Артимович