Кошти, стягнені судом з Тарашевського, передані благодійній організації та школам-інтернатам

На виконання рішення Тернопільського міськрайонного суду, який задовільнив позовні вимоги позивача – народного депутату України Василя Деревляного, з відповідача – приватного підприємця С. Тарашевського були стягнені кошти в сумі 6 547 гривень.

У зв’язку з цим Василь Деревляний звернувся до відділу Державної виконавчої служби  Головного управління юстиції у Тернопільській області з проханням  здійснити перерахунок цих коштів на рахунки шкіл-інтернатів та благодійного фонду.

Зокрема, кошти будуть перераховані: Тернопільському обласному комунальному дитячому будинку для дітей шкільного віку, Тернопільському обласному комунальному спеціалізованому Будинку Дитини, благодійному фонду «Карітас», Кременецькій ЗОШ –інтернат  I-III ступенів, Коропецькій обласній комунальній середній школі-інтернат для дітей сиріт та Теребовлянській обласній комунальній загальноосвітній школі-інтернат для глухих дітей.

Варто зазначити, що це лише один з пунктів судового рішення. Окрім цього, С. Тарашевського зобов’язано спростувати поширені неправдиві відомості та публічно вибачитися перед Василем Деревляним, скликавши прес-конференцію. Відповідач мав це зробити протягом місяця з дня набрання рішенням суду законної сили. Проте досі не виконав судової вимоги, чим дав зрозуміти, що не збирається дотримуватися законів України як в своїй політичній так і в підприємницькій діяльності.