«ОЙ, ЧИЙ ТО КІНЬ СТОЇТЬ…?»

14 листопада 2008 року депутатами Тернопільської міської ради від фракції «Блок Юлії Тимошенко» в районі Тернопільського ставу, поряд із базою «Динамо» Тернопільської обласної ради виявлено проведення незаконних будівельних робіт.

На вимогу до робітників надати хоч якусь інформацію з приводу цієї будови, вони поспіхом зникли, покидавши обладнання. На пішохідній доріжці залишилися лежати кабелі високої напруги. Слід зазначити, що зварювальні роботи велися без дотримання правил техніки безпеки. Кім того мало місце незаконне підключення до електромережі. На місце події було викликано наряд міліції для з’ясування обставин цієї справи.

Цього ж дня, в п’ятницю керівником фракції БЮТ в Тернопільській міській раді Артимовичем А.І. було дано звернення до начальника УСБУ в Тернопільській області п. Раденького О.В., з проханням встановити власників незаконної будови та притягнути їх до відповідальності. Аналогічні звернення керівник фракції направив в понеділок прокурору міста п. Шараварі В.В. та начальнику Тернопільського міського відділу міліції п. Сидязі В.В..  Окремо було направлено депутатське звернення на Тернопільського міського голову п. Заставного Р.Й. , на секретаря Тернопільської міської ради п. Білана Т.Б. та керуючого справами Тернопільської міської ради п. Бицюру Л.О..

Дивує з якою зухвалістю ведуться дані будівельні роботи: в центрі міста, без рішення міської ради! Це наштовхує на думку, що особи, які стоять за цим, абсолютно не рахуються з владою і розраховують залишитися безкарними!

Незрозуміло чим займаються працівники відповідних управлінь Тернопільської міської ради! Коли потрібно «проявити твердість» до простих тернополян, то вони тут, як тут! А коли потрібно знайти винних серед «сильних світу цього» – то їх днем з вогнем не знайдеш! Мабуть, міському голові слід провести службове розслідування з цього приводу!

Просимо жителів міста звертатися з приводу ведення даної незаконної будови напряму до депутатів Тернопільської міської ради від фракції «Блок Юлії Тимошенко»!

Справедливість є! За неї варто боротися!

Керівник фракції                               Андрій Артимович

«Блок Юлії Тимошенко»