Чергова бездіяльність Тернопільської міської ради

На прийомі громадян народному депутатові від БЮТ Василю Деревляному жителі Тернополя повідомили про самовільну надбудову, яка ведеться над будинком, що знаходиться в комунальній власності міської ради, по бульв. Шевченка,3.

У зв’язку з цим, Василь Деревляний звернувся з депутатським зверненням до начальника інспекції державно-будівельного контролю в Тернопільській області з проханням перевірити правомірність даної надбудови. На днях надійшла відповідь інспекції державно-будівельного контролю про те, що жодних дозволів на спорудження мансардних приміщень по  бульв. Шевченка,3 у забудовника немає. Окрім того, йдеться у відповіді, приватний підприємець, який вперто споруджує мансардні поверхи над будинком на бульварі Шевченка,3  вже одного разу поніс адміністративне покарання, але продовжував злісно порушувати норми законодавства. Цитата: «Повторною перевіркою встановлено, що будівельні роботи не припиняються. Зважаючи на наведене, а також на те, що компетенція держархбудконтролю з зазначеного питання вичерпані, на адресу Тернопільського міського голови інспекцією держархбудконтролю у Тернопільській області направлені листи з проханням розглянути вчинене правопорушення у відповідності зі ст.376 Цивільного Кодексу України». Не зважаючи на листи інспекції державно-будівельного контролю в Тернопільській області Тернопільська міська рада не вживає жодних заходів по припиненню самовільної надбудови над приміщенням комунальної власності.