Багатодітним та малозабезпеченим сім’ям Бучаччини була надана матеріальна та гумунітарна допомога

До міжнародного дня інвалідів у Бучацькому районі благодійну допомогу місцеві представники БЮТу роздали 30 сім’ям та восьми дитячим садочкам.

За ініціативи депутата Бучацької районної ради Ваврик Л.Й. (БЮТ) та сприяння міжнародної благодійної організації «Тріумф серця» багатодітним та малозабезпеченим сім’ям Бучаччини була надана матеріальна та гумунітарна  допомога: одяг, іграшки, шкільне приладдя, шкільні ранці, продукти харчування та інше.

Транспорт для перевезення допомоги з Києва до Бучача надав Дорош М.А. член районної партійної організації «Батьківщина». Розвезення допомоги по району здійснювалося за сприянням Михайліва О.М. (БЮТ).

В с. Бобулинці допомогу отримали такі малозабезпечені: Сокальська Надія (неповна сім’я, 4 дітей), Полон Марія (8 дітей), Шум’як Євгенія (4 дітей).

с. Білявинці: Захарчук Василь (самотній батько, 10 дітей), Кошик Олег (інвалід ІІ групи, 5 дітей).

с. Зелена: Дулик Микола (4 дітей)

с. Підзамочок: Нагірянська Олена (неповна сімя, 5 дітей)

с. Медведівці: Гнаткевич Світлана (2 дітей-інвалідів), Лисишин Олександра (бабуся, 2 дітей-сиріт)

с. Зубець: Решетник Марія (одинока мати, 2 дітей-інвалідів)

Дитячі садки с. Губин, с. Набережна, с. Миколаївка, с. Сновидів, с. Возилів, с. Зубрець, смт. Золотий Потік, м. Бучач «Теремок» також отримали допомогу: посуд, іграшки, постільну білизну.

Багатодітним малозабезпеченим родинам, в яких є новонароджені було роздано 18 комплектів для дітей (одяг, одіяла, іграшки, посуд, дитяче харчування, постільну білизну).