Людина починається з добра

Міжнародний день інвалідів, який ми разом із світовою спільнотою відзначаємо 3 грудня є особливою датою у календарі. Цей день – чергове нагадування суспільству та державі про необхідність постійної уваги до людей з особливими потребами .

Сьогодні приділяється значна увага розв’язанню потреб інвалідів, створюються умови їх інтеграції в суспільство, здобуття ними освіти, медичних послуг кожного рівня, але перш за все, вони потребують звичайного добра та людської уваги.

Добро … Воно таке тепле, ніжне, приязне. Ось наше добро відчуває постійно житель с. Лиса, Підгаєцького району 13- річний хлопець із прекрасною душею і твердим характером  Бобецький Богдан . У нього непросте життя, він інвалід з дитинства, у нього дитячий церебральний параліч. Ось майже 13 років він прикутий до ліжка. Але не виправність ситуації полегшує прекрасна людина, яка творить добро і цим змінює такі сірі будні хлопчини депутат Підгаєцької районної ради від фракції БЮТ Мерена Марія Зеновіївна .

Ось уже впродовж 5 років вона не залишає родину Бобецьких. Допомагає як коштами так і всім необхідним. Ще жодного разу святий Миколай не обминув цієї родини.

З нагоди Міжнародного Дня інвалідів Мерена М.З. знову в черговий раз відвідала Богданчика та надала йому руку допомоги.

Добро… Це поняття повинно йти пліч-о-пліч із нашим життям, а щире та співчутливе серце повинно надихати нас усіх на хороші вчинки.