Миколай приходить до всіх…

І знову, як звикле, 19 грудня вся дітвора живе у передчутті свята – Дня Св. Миколая. Проте не всі дівчатка та хлопчики мають можливість заглянути під подушки та знайти омріяне. В Чортківському районі налічується понад 100 дітей, позбавлених батьківського піклування, а отже тих, котрі лише сподіваються на теплоту та увагу з боку людей. Розуміючи серйозність ситуації та бажання діток отримати від Святого Миколая подарунки, районна та міська первинна партійні організації ВО «Батьківщина» доклали зусиль, щоб це свято для малечі дійсно було цікавим та подарувало миттєвості щастя та піклування. Канцелярське приладдя з рук Чортківських бютівців отримали дітки-сироти та ті, котрих всиновили, бо їм усім потрібно щодня доводити, що їх люблять та пам’ятають. Важливо, що осторонь не були і депутати Чортківської міської ради від БЮТ: Віктор Кутрань, Володимир Білевич та Євстахій Гевко, котрі придбали і подарували новоствореному будинку сімейного типу для дітей-сиріт у селі Пастуше газову плиту та пральну машинку. Депутати Юрій Савка та Михайло Сандуляк фінансово допомогли, щоб придбати Чортківським діткам подарунки до свята. Хочеться вірити, що свято Миколая запам’ятається дітям – сиротам як вияв людської доброти та милосердя.