Тернопільські бютівці з Миколаєм завітали до дітей сиріт

До дня Святого Миколая Тернопільська міська організація ВО «Батьківщина» та члени ТОМГО «Батьківщина молода» організували справжнє свято для дітей позбавлених батьківської опіки.

За фінансового сприяння  депутатів Тернопільської міської ради від БЮТ: Різник О.М., Сандія О.Й., Купер О.Й.,  членів міської організації ВО «Батьківщина»: Недашковського Ф.С., Глинського В.Т., Павлючик Н.І. та ПП Ратушняка М.М. було придбано подарунки для дітей сиріт Тернополя. Іграшки, солодощі та фрукти отримало близько сотні дітей з Тернопільського обласного комунального спеціалізованого Будинку Дитини «Малятко», Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку та благодійному фонду «Карітас».

Представники ТМО ВО «Батьківщина» та  ТОМГО «Батьківщина молода» на чолі з депутатами Тернопільської міської ради Білоцеркович І.Г. і Яворським І.Б. підготували святкове дійство для дітей, а Св. Миколай вручив кожній присутній дитині пакунок з подарунками, солодощами та фруктами.

Святкування захопило малечу, адже увага та веселий настрій – це найкращий подарунок для діток позбавлених справжнього сімейного тепла та батьківської уваги. На знак подяки діти пообіцяли також підготувати Різдвяне дійство і напередодні свят завітати до партійного офісу ТОО ВО «Батьківщина», щоб заколядувати та привітати з Новим 2009 роком.