Повен кінозал у Тернополі зібрав фільм презентований місцевими бютівцями про Степана Бандеру

За сприяння голів обласних партійних організацій «ВО «Батьківщина» Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської було знято документально-публіцистичний фільм про життя та діяльність легендарного провідника ОУН Степана Бандеру.

У суботу, 27 грудня в кінотеатрі «Перемога», у Тернополі для перегляду фільму зібралося декілька сотень людей.

—    «Здобути незалежну Україну чи загинути в боротьбі за неї», саме таким був дивіз та зміст життя Великого Героя України Степана Бандери, який є втіленням патріотизму нашого краю та взірцем для наслідування ще багатьох поколінь, — зазначив голова ТОО «ВО «Батьківщина, народний депутат України від БЮТ Василь Деревляний. — Не даремно нас, жителів західної України не рідко називають «бандерівцями», за те, що розмовляємо рідною українською мовою, сповідуємо традиції нашого краю. І особливо приємно, що в залі для перегляду фільму завітало так багато молоді, адже якщо їх цікавить історія Неньки України то і не байдуже для них майбутнє рідної Батьківщини.