«Великим спеціалістам» не місце у спиртовій галузі України

У зверненні до першого віце-прем’єр-міністра О.В. Турчинова народний депутат України від БЮТ Василь Деревляний підняв питання звільнення з посади директора ДП «Хоростківський спиртзавод» Комінко І.С. за розкрадання майна підприємства та питання про відповідальність Яковця І.І. займаній посаді голови Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».

У зв’язку з нецільовим використанням коштів та розкраданням майна ДП «Хоростківський спиртзавод» директором даного підприємства Комінко І.С. народний депутат України від БЮТ Василь Деревляний направив депутатське звернення голові Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» Яковцю І.І. В зверненні були вказані значні порушення знайдені КРУ та прокуратурою Тернопільської області на великі суми коштів. На дане звернення Яковець І.І. відповів, що Комінко І.С є великим спеціалістом. У зв’язку з такою відповіддю Василь Деревляний підготував депутатське звернення до першого віце-прем’єр-міністра О.В. Турчинова, в якому підняв питання звільнення з посади  директора ДП «Хоростківський спиртзавод» Комінко І.С. та питання про відповідальність Яковця І.І. займаній посаді голови Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт». В свою чергу Олександр Вікторович Турчинов доручив Міністру агрополітики доповісти по даному питанні на засіданні Уряду.

(Тексти звернень додаються)