Юлія Тимошенко: «Я не буду прикрашати ситуацію, але сіяти паніку не дозволю нікому»

Так зване звернення Ющенка до народу – це суміш неправди, паніки та істерії. Всі люди побачили, що Президент – це не той лідер, якого вони потребують в час, коли Україна проходить випробування на міцність під ударами потужної всесвітньої економічної кризи.

Маю сумну для Президента та оптимістичну для країни новину: незважаючи на кризу,  державний бюджет за січень перевиконано.

Зарплати бюджетникам та пенсії виплачені і надалі будуть виплачуватися вчасно та в повному обсязі. Ціни на газ для населення та теплокомуненерго не підвищуються, залишаються на рівні минулого року. «Нафтогаз» ритмічно постачає газ українським споживачам та в Європу та працює благополучно, вперше за багато років без жодних посередників та корупційних схем.

Уряд та парламентська більшість працюють в напруженому режимі, і від їхнього імені прошу Президента: якщо не допомагаєте, то хоч не заважайте.

Світ та Україна – в кризі. Я не хочу прикрашати ситуацію, але й сіяти паніку не дозволю нікому.

Для того, щоб боротися з кризою, нам потрібні політична консолідація, холодний та тверезий розум, залізні нерви, сила волі, рішучість та глибоке відчуття відповідальності – саме те, чого завжди бракувало, бракує та бракуватиме Віктору Андрійовичу.

30.01.2009 | 22:33 | Управління у зв’язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ

Постійна www-адреса статті:                                                                                                   http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=189281323