Представники БЮТ Зборівського та Чортківського району спільно з активістами Тернопільської обласної та Чортківської районної ГО «Батьківщина молода» привітали молодь з Днем Св. Валентина

У диско-клубі «Чикаго», що у Чорткові, привітати молодих людей з міжнародним днем закоханих та сам заклад з першою річницею від дня відкриття завітали представники Тернопільської та Чортківської ГО «Батьківщина молода».

У подарунок та на згадку про спільно та весело проведений вечір від молодих бютівців всі присутні у клубі отримали календарики, спеціально розроблені до Дня всіх закоханих.

У Зборові такі календарики, а також газету «Наша Батьківщина» у суботу, 14 лютого отримували всі перехожі від кандидата в мери Зборова, депутата районної ради від БЮТ Олександра Парація. За теплі слова привітання та символічні подарунки до дня Валентина люди вдячно усміхалися та бажали любові та процвітання всій політичній силі Блок Юлії Тимошенко.