БЮТівці сприяли проведенню «Міс Європейський університет 2009»

СВЯТО КРАСИ ПО-ЄВРОПЕЙСЬКИ

Голова Тернопільської обласної МГО ВМГО «Батьківщина молода», депутат Тернопільської міської ради Ігор Яворський та міська партійна організація ТМО «ВО «Батьківщина» 17 лютого з нагоди «Дня закоханих» виступили  спонсорами проведення  феєричного святкового дійства для молоді «Міс Європейський університет 2009».

Близько 250 присутніх в актовому залі університету глядачів стали свідками захоплюючої казки-феєрії, постановку якої разом із студентами здійснив завідувач відділу виховної роботи вузу, член партії «ВО «Батьківщина» Чуйко Сергій Романович. Виступи восьми дівчат-конкурсанток були сюжетно переплетені з драматичними сценками за мотивами казки Шарля Перо «Попелюшка» та відображали підготовку красунь до королівського балу. Високою акторською майстерністю та дотепними жартами вразили глядачів ведучі свята-феєрії – студенти другого курсу, члени партії «ВО «Батьківщина» Володимир Боднар (зіграв роль Шарля Перо) та Роман Герасимчук (роль королівського шута). Блискуче зіграли ролі Принца і Попелюшки першокурсники Віталій Триюда та Ольга Шаршонь. Під час музичних пауз студенти університету демонстрували присутнім своє танцювальне та вокальне мистецтво.

Ведучими неодноразово виголошувалися теплі слова на адресу спонсорів та організаторів дійства. Зокрема було висловлено щиру подяку за сприяння в організації свята Тернопільській міській організації «Всеукраїнського об`єнання «Батьківщина» та особисто її голові Кирику Сергію Кузьмичу.

За кошти, надані бютівцями, були придбані подарунки для всіх учасниць конкурсу краси.

Справжнім апогеєм всього вечора став фінальний вихід дівчат-конкурсанток у бальних сукнях. Виступ учасниць та емоції глядачів наповнили зал хвилюючою атмосферою. І ось голова журі проголошує: «Звання «Міс Європейський університет – 2009» здобула студентка І курсу Вівчар Ольга!» Символічно, що Оля перемогла також і в номінації «Міс глядацьких симпатій».

Довго ще лунала в залі урочиста музика, звучали привітання та слова підтримки. Глядачі не бажали залишати свої місця та не вірили, що такий чудовий вечір добіг свого кінця. Свято вдалося на славу!