І знову молодіжна вечірка «Українські гульки «Батьківщина молода» В Тернополі

Тернопільська обласна МГО ВМГО «Батьківщина молода» вже в черговий раз запрошує до «українських гульок», які 22 лютого відбудуться в ГРК «Алігатор» і присвячені Міжнародному дню рідної мови.

Декілька сотень молодих юнаків та дівчат, окрім позитивних емоцій, піднятого духу патріотизму та єдності, який панує на вечірці у «Алігаторі», одягнені у національний одяг, вишиванки розважатимуться та танцюватимуть під українську музику та пісню. Гостей забавлятимуть місцеві артисти та українські самобутні музики. Усіх запрошених пригощатимуть коктейлем вечора „Батьківщина молода”. Захід для молоді спрямований на популяризацію української пісні, слова та українських традицій.
            І, варто зазначити, що такий прекрасний задум Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» з кожною наступною вечіркою підтримує все більше молоді.
             Юнаки та дівчата в українському національному вбранні з задоволенням брали участь в конкурсах та забавах: хто знає найбільше українських пісень та саме головне – конкурс на найкращу вишиванку (до речі вхід у вишиванці був безкоштовним).
Переможці конкурсів були нагороджені пам’ятними призами від спонсорів та подяками від „Батьківщина молода”.

За словами організатора та спонсора – голови ТОМГО ВМГО „Батьківщина молода”, депутата Тернопільської міської ради Ігоря Яворського: „ Українські гульки „Батьківщина молода” це хороша традиція, брендова клубна вечірка Тернопільської ОМГО „Батьківщина молода”…., до речі до нас на свято вишиванки та української музики приїжджають гості з різних областей України, різних молодіжних політичних об’єднань – і це КЛАСНО!!!
              Ми продовжуємо втілювати в життя всій молодіжний, культурний „Український прорив” основна мета якого: популяризація української культури, звичаїв та традицій наших предків серед молоді м. Тернополя; збільшення кількості українського музичного продукту в розважальних закладах нашого міста; пропагування здорового способу життя; підвищення національної самосвідомості серед молоді.
              Ми й на далі будемо проводити вечірки подібного типу, адже українська молодь, найкраща молодь світу, бажає такого свята!…..МОЛОДЬ ПАМЯТАЙ РАЗОМ – МИ НЕЗДОЛАННА СИЛА!!!!»