Тернопільський міський БЮТ надав підтримку у конкурсі перукарського мистецтва

У неділю, 22 лютого відбувся вже традиційний для Тернополя конкурс перукарського мистецтва, який зібрав у ПК «Березіль» декілька сотень людей з усіх куточків України.

Вже третій рік поспіль, представники Тернопільської міської організації «Батьківщина», депутати Тернопільської міської ради від БЮТу долучаються та надають підтримку в організації даного заходу.

Цьогоріч переможці конкурсів у різноманітних номінаціях отримали від місцевих бютівців призи та подарунки на згадку. Плойки для укладки, бігуді для завивки волосся обов’язково стануть в пригоді майстрам перукарського мистецтва, а календарі, олівці, ручки, косинки та плакати з бютівською символікою залишаться на згадку учасникам.

Депутати Тернопілської міської ради від БЮТ Олександра Різник, Олексій Сандій, Андрій Артимович та Юрій Вересюк привітали конкурсантів даного заходу. Всім майстрам перукарям, візажистам побажали творчої наснаги, професійного росту та вдячних, постійних клієнтів. Адже саме завдяки їхній роботі життя стає яскравішим і недаремно кажуть: «Краса врятує світ».