Народний депутат України від БЮТ Андрій Шевченко поділився з тернополянами своїми поглядами щодо політичної ситуації на Тернопіллі та в Україні

В ході свого візиту народний депутат зустрівся з колективом Тернопільського драматичного театру, студентами та викладачами Тернопільської філії Європейського університету, працівниками Тернопільської меблевої фабрики, жителями Зборівського району, а також жителями гуртожитків ВАТ «Текстерно».

Під час розмови з тернополянами Андрій Шевченко дав відповіді на багато запитань, які турбували людей, зокрема одним з основних було: «Навіщо Тернопіллі вибори і хто їх ініціатор?».

— Представники БЮТ не були ініціаторами даних виборів, ініціювава їх голова Тернопільської адміністрації, але як сильна, самодостатня політична сила ми не ховали і не будемо ховати голову в пісок. З одного боку вибори несуть не малі витрати з бюджету і є навантаженням на економіку держави, саме тому керівники фракцій НСНУ та БЮТ Верховної Ради пропонували на розгляд постанову про скасування цих виборів. З іншого боку, вибори – це демократичне вирішення тих проблем, які перешкоджали роботі обласної ради, — зазначив Андрій Шевченко. — Зараз, я не сумніваюся в рейтингах та лідируючих відсотках Тернопільського БЮТу. Тернопілля завди було зваженим та свідомим у своєму виборі, і більшість тернополяни завжди віддавали свої голоси саме нашій політичній силі.

Пан Андрій наголосив, що таку підтримку мала політична сила завдяки сильній і послідовній роботі команди Тернопільських бютівців, а також клопіткій та самовідданій праці їх керівника, народного депутата Василя Деревляного.

—   За час цього візиту я мав нагоду поспілкуватися з людьми – жителями гуртожитків ВАТ «Текстерно», які отримали реальну допомогу від моїх Тернопільських однопартійців. Впеште в історії Тернопілля з державного бюджету було виділено більше 10 млн. грн.. для того, щоб створити нормальні умови проживання для, понад, 2 тисяч людей. Було приємно чути слова подяки на ім’я Василя Тимофійовича Деревляного, Юрія Вересюка, депутата Тернопільської міської ради та зокрема Юлії Володимирівній, за цю допомогу та підтримку, — розповів пан Шевченко.

У Зборові на зустріч з жителями району, яка відбулася у суботу, 28 лютого завітали народні депутати України від БЮТ Василь Деревляний та Андрій Шевченко, голова Тернопільської обласної ради Михайло Миколенко, голова Зборівської районної ради Віктор Тарковський, депутати Тернопільської обласної ради Володимир Олійник, Михайло Пінь та Ігор Романків, а також депутат Тернопільської міської ради, голова Тернопільської обласної організації «Батьківщина молода» Ігор Яворський. Основні питання, які обговорювали гості з зборівчанами були позачергові вибори Тернопільської обласної ради, політична та економічна ситуація в державі, вибори Зборівського міського голови. Керівники Тернопільського БЮТ представили громаді кандидата від політичної сили на посаду мера Зборова Олександра Парація.

— Олександр Парацій – молодий, амбітний, виконавчий і відповідальний політик. З 2004 року він активно брав участь у всіх акціях нашої політичної сили на захист інтересів громади, своєю роботою і діями заслужив довіру і нашу підтримку, — розповів народний депутат, голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний. — Всі члени нашої команди, які обіймають відповідальні державні посади займають чітку та принципову позицію – захищати інтереси громади краю, викорінювати будь-які прояви корупції та працювати виключно на благо України та її жителів.

Михайло Миколенко, як голова Тернопільської обласної ради додав, що бютівська команда і загалом більшість обласної ради п’ятого скликання працювала злагоджено, не зважаючи навіть на численні спроби блокування роботи ради представниками, депутатами від НСНУ та УНП.

—   Варто зазначити, що саме завдяки депутататам, представникам нашої політичної сили, а зокрема народному депутатові Василю Деревляному  вдалося зробити багато добрих справ для Зборівського району, — наголосив пан Миколенко. — Зокрема, для влаштування системи конверторного електроопалення в школі села Кобзарівка вже виділено 183,534 тис.грн., ще на капітальний ремонт дитячого садка в село Мильно скоро надійде 792,935 тис. грн.., 610 тис грн.. для влаштування шахтового даху дитячого садка в селі Осташівці, капітального ремонту та електрифікації Зборівської державної гімназії ім.. Р. Завадовича – 264,134 тис. грн.., також для капітального ремонту приміщення Зборівської міжшкільної навчально-виробничої майстерні – 702,563 тис.грн. та капітального ремонту приміщення лікарської амбулаторії сімейного лікаря загальної практики та будівництва паливної – 669,839 тис.грн.

Народний депутат Андрій Шевченко підтримав кандидата в мери Зборова Олександа Парація, побажав йому перемоги і успіхів.

—   Влада і політики не мають забувати того, хто їх обрав для чого вони працюють. Тому, не зважаючи на будь-які політичні розбіжності та чвари, зараз ми маємо об’єднатися, щоб рятувати і витягувати країну з кризи. Що ж стосується виборів у Тернополі, а також у Зборові, я звертаюся до всіх тернополян, зборівчан, якщо все таки вибори відбудуться, на них треба прийти і проголосувати за наш Блок Юлії Тимошенко. Прислухатись до свого розуму та серця і зробити вибір на користь власного майбутнього, майбутнього своєї області, свого краю.