Тернопільська «Батьківщина молода» залучає молодь до спорту – популяризує здоровий спосіб життя

Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» запрошує всіх бажаючих взяти активну участь у відкритому турнірі з боксу «Лицарі Батьківщини», який відбудеться 6-7 березня на базі спортивного клубу «Шкіряна рукавичка» м. Тернопіль, вул. Транспортна 10.

Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» втілюючи в життя ряд соціальних, науково-освітніх, спортивно-розважальних заходів переслідує ціль – захистити права та свободи української молоді, підвищити її активну громадську позицію, прищепити високодуховні християнські й патріотичні цінності та ідеали, сформувати високоосвічених, кваліфікованих та високоморальних будівників нової  молодої України європейського зразка.

Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» популяризує здоровий спосіб життя, здоровий та фізичний відпочинок, що сприяє підвищення імунітету дітей та формуванню фізично міцного та морального молодого організму.

Ми за те, щоб шаленими темпами зростала чисельності  представників  різних верств населення,  у тому числі дітей та підлітків,  які регулярно
займаються різними видами  фізкультурно-оздоровчої  та  спортивної
роботи, що має забезпечити зниження рівня злочинності серед підлітків та молоді, зупинити   поширення   наркоманії,   алкоголізму,   тютюнопаління,
підвищити рівень соціальної стабільності нашого регіону та України в цілому.

З повагою,

Голова ТОМГО ВМГО