Тернополяни проігнорували “народне віче” від Тягнибока та Чижмаря

Сьгодні, 8 березня, на так зване “народне віче” Тернопільські “свободівці” зібрали близько тисячі людей, які практично не мають причетності до Тернополя, є членами партії «ВО «Свобода» або «ЄЦ», приїжджими з сусідніх областей чи люди, які просто вирішили заробити пару десятків гривень. Серед цих людей не було пересічних тернопоплян чи жителів області. Своїх слухачів, а серед них було близько 300 людей з Львівської, Рівненської та Івано-Франківської областей, близько сотні працівників правоохоронних органів, понад 150 членів партії ВО “Свобода” та майже сотня працівників ТОВ “Ровекс”, 120 кандидатів в депутати до Тернопільської обласної ради, а також люди, які прийшли “заробити” трохи гривень, саме їх«свободівці» переконували як сильно потрібні в Тернополі вибори.

У своїх голослівних промовах так звані «націоналісти» обливали брудом представників Блоку Юлії Тимошенко та інших політичних сил. Вочевидь ці істеричні вигуки були лише проявом страху, безсилля та образи за те, що всі передвиборчі «старання» ВО «Свободи» закінчились безрезультатно.

Своє нестримне бажання виборів у Тернополі головний “свободівець” О.Тягнибок висловив також у зверненні до Президента України. Хоча після того, як на усіх публічних виступах пан Тягнибок обливав блудом нашого гаранта Конституції, висміював його дії, то хто зна чи Президент відповість на таке прохання “свободівців”.

Варто зазначити, що послухати керманичів ВО «Свободи» та “ЄЦ” прийшли лише тернополяни – працівники ТОВ «Ровекс», «Торговий світ», відомо, що власником цих підприємств є голова Тернопільської обласної організації «ЄЦ» С. Тарашевський, решту ж просто проігнорували “віче”, яке перетворилося в спільний порив “Свободи” та “ЄЦ” до виборів. Не є секретом те, що ВО «Свобода» у своєму пориві до влади не шкодувала  коштів для передвиборчої  компанії  до Тернопільської обласної ради. Коли ж Верховна Рада скасувала ці вибори,  «великий націоналіс» О.Тягнибок змушений був відповісти перед основним спонсором цієї партії, відомим олігархом далеко не української національності паном Коломойським про те, що гроші на агітацію – викинуті на вітер.