Тарас Григорович Шевченко — вічно живий у наших серцях!

З нагоди 195 річниці від Дня Народження славетного письменника, патріота України Тараса Григоровича Шевченка, представники Тернопільської обласної та міської організації «ВО «Батьківщина», депутати різних рівнів та рад від БЮТ урочисто піднесли квіти до пам’ятника Великого Кобзаря.

Пішою ходою, гімном України та декламуванням віршів учасники заходу вшанували пам’ять Тараса Григоровича.

—   Великий герой, борець за волю України Тарас Шевченко  є творцем Української духовності, є прикладом для наслідування ще багатьох поколінь. Ця людина творила історію, боролася з жорстоким сьогоденням і відстоювала справедливість та рівність у суспільстві,  — промовив народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний. — І сьогодні, як і десятки років підряд, ми низько схиляємо голови перед пам’ятником славного сина України. Тарас Григорович Шевченко — вічно живий у наших серцях!