Відбулася між партійна конференція Блоку Юлії Тимошенко в Тернопільській області

Сьогодні, 14 березня 2009 року відбулася між партійна конференція Блоку Юлії Тимошенко – виборчого блоку Тернопільських обласних організацій політичних партій ВО «Батьківщина», УСДП та ПРП.

Конференція розглянула та прийняла наступні питання порядку денного:

1. Про зняття з виборчих перегонів Блоку Юлії Тимошенко – виборчого блоку Тернопільських обласних організацій політичних партій ВО «Батьківщина», УСДП та ПРП.

2. Про виключення з виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко – виборчого блоку Тернопільських обласних організацій політичних партій ВО «Батьківщина», УСДП та ПРП всіх кандидатів у депутати до Тернопільської обласної ради.

3. Про припинення повноважень члена Тернопільської міської територіальної виборчої комісії, членів дільничних виборчих комісій, крім членів дільничних виборчих комісій м. Зборів, с. Вербів (Підгаєцького району), с. Тилявка (Шумського району), с. Садки (Заліщицького району), с. Стара Ягільниця (Чортківського району), де проходять вибори міського та сільських голів, а також офіційних спостерігачів та уповноважених осіб в територіальних виборчих комісіях.

4. Про звернення до виборців Тернопільської області, громадських та політичних організацій.

Голова Тернопільської обласної Ради Блоку

Деревляний Василь Тимофійович