Шановні Тернополяни!

Блок Юлії Тимошенко заявляє про те, що не братиме участь у фарсі, організованим головою Президентської канцелярії В. Балогою під виглядом виборів депутатів до Тернопільської обласної ради.

Ми вважаємо, що проведення виборів в Тернополі є порушенням закону, оскільки вони скасовані Постановою Верховною Радою України,  яка є чинною та мають відповідне роз’яснення Центральної виборчої комісії.

В умовах кризи будь-які позачергові вибори небезпечні, непотрібні та дестабілізують ситуацію.В важкий час світової економічної кризи, котра не оминула нашої країни та Тернопільщини, надумали проводити експериментальні вибори до Тернопільської обласної ради.

Ми, як відповідальна політична сила, зробили все для того, щоб ці непотрібні вибори не відбулися, а мільйони безглуздо витрачених на виборчу кампанію коштів пішли Вам у вигляді зарплат, пенсій, стипендій. Проте нам неодноразово закидали, що ми боїмося відірватися від влади.

Виборча кампанія дійшла агонії у п’ятницю, у час Великого посту, коли Президент і компанія у своїй «великій любові» до Тернопільщини не зупинилися ні перед чим і роздирали душі тернополян  безглуздими шоу. Наша політична сила переконана, що в час Великого посту і важкий економічний час для нашого краю не варто сіяти ворожнечу, неповагу і зневіру серед тернополян. Тому ми  знімаємо свою політичну силу з виборчих перегонів. Шалений фарс та новітні фальсифікаційні технології з голосування реалізуються Балогою і Ко на Тернопільщині – на землі, люди якої завжди віддавали беззастережну перевагу демократичним цінностям та ідеалам.

Ми закликаємо всіх наших прихильників та всіх, кому небайдужа доля Тернопільщини, керуватися виключно законами та Постановою Верховної Ради України  від 03 березня 2009 року щодо скасування позачергових виборів до Тернопільської обласної ради.

Водночас вважаємо за необхідне зазначити, що у нас є достатньо сили для того, щоб захистити демократію на Тернопільщині і відновити справедливість у регіоні.

Блок Юлії Тимошенко в Тернопільській області