Блок Юлії Тимошенко у Тернопільській області жодної участі у виборах до Тернопільської обласної ради не приймає

«Всі можливі звинувачення у зриві виборів на Тернопіллі ми розцінюємо як провокацію, адже участі у виборах, які скасовані Постановою Верховної Ради, не приймаємо», – сьогодні, на засіданні пресс-клубу заявив керівник фракції «Батьківщина» в Тернопільській обласній раді п’ятого скликання Ігор Романків.

Так звана заява про спільний контроль за підрахунками голосів під час виборів, яку підписали політичні сили «ЄЦ», УНП, «Пора», «НУ» можна розцінювати як попередні домовленості про розподіл влади у Тернопільській обласній раді та письмову домовленість про спільні дії проти Блоку Юлії Тимошенко на Тернопіллі.

«Незалежно від результатів цього фарсу, ми, працювали і будемо працювати на користь тернополян, жителів Тернопільської області і не важливо чи ми будемо депутатами, чи просто членами партії «Батьківщина», – зазначив Ігор Романків.