Звернення до жителів Тернопільської області

Шановні краяни! Шановні виборці Тернопільщини!

15 березня 2009 року відбулись так звані «позачергові вибори до Тернопільської обласної ради п’ятого скликання». Спланований Секретаріатом Президента фарс пройшов з численними порушеннями чинного законодавства ігноруючи постанову Верховної Ради України.

Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» висловлює свою вдячність жителям області котрі підтримали заклик нашої політичної сили та бойкотували це незаконне дійство. Слова подяки висловлюємо і тим десяткам тисяч громадян які віддали свої голоси за нас, а також тим виборцям котрі прийшли та проголосували проти всіх задля зменшення можливості фальсифікацій, які мали місце на цих так званих «виборах».

Запевняємо Вас, шановні жителі Тернопільщини, у тім що, Тернопільська обласна організація партії ВО «Батьківщина» спільно з Вами працювала, працює і буде працювати  над вирішенням проблем нашого краю, захищаючи інтереси громади, стоячи на засадах права і громадянської позиції.