Викрита схема фальсифікації виборів на Тернопільщині

Стало відомо, чому результати голосування 15 березня в Тернопільській області були такими неординарними.

Виявляється, що скандал під ТВПК «Збруч» отримав своє продовження. З надійних джерел надійшла інформація, що було надруковано значно більше виборчих бюлетенів, від реальної їх потреби.

Тепер зрозуміла головна мета такого вчинку. Всі ці бюлетені розвезено головами РДА по своїх районах, де вночі, на передодні виборів, з ними була проведена відповідна «корегуюча» робота.

Залякані працівники районних державних адміністрацій у день виборів заходили на виборчі дільниці, маючи на руках вже заповнені бюлетені. Як підтвердження свого голосування, вони приносили чисті бюлетені, що і ставало в подальшому запорукою збереження їх робочого місця.

Цю схему було запропоновано та успішно реалізовано в життя секретаріатом Президента України.

Впевненості в даній ситуації надавало те, що в момент економічної кризи на Тернопільщині, де здебільшого функціонують бюджетні установи і, практично, відсутнє велике промислове виробництво, населення, перебуваючи під страхом залишитися без роботи, були змушені підкоритися політичним провокаціям ОДА.

Таким чином, ставши заручниками ситуації, люди могли і не знати, яка політична сила «помічена», в заздалегідь підготовленому бюлетені, до обласної верхівки. Їхня справа не вимагала великого, достатньо вкинути відмічений бюлетень у виборчу урну, а натомість чистий повернути вищому начальству, як беззаперечний доказ свого голосування.

Ось так,  під страхом бути позбавленими єдиного, подекуди, джерела доходу для сім’ї, населення Тернопільського краю було втягненим в чергову владну ницість.