Звернення

до жителів Тернопільської області

Безпрецедентні події, що відбуваються в Тернопільській області останнім часом поступово ведуть до реалізації планів Балогівської команди щодо ліквідації Тернопільської області, що в свою чергу призведе до знищення багатої культури нашого краю, його традицій та особливостей.

Саме для цього в свій час керувати найвищим органом виконавчої влади в області був направлений Юрій Чижмарь, який своїми бездарними діями сприяє Секретаріату Президента України в початку процедури ліквідації Тернопільської області та розподілу території Тернопільщини між Львівською, Хмельницькою та Рівненською областями.

Черговим кроком на цьому шляху стало проведення так званих виборів депутатів Тернопільської обласної ради 15 березня 2009 року та визнання їх результатів.

Враховуючи Постанову Верховної Ради України від 03 березня 2009 року (реєстраційний номер 1058-VI) «Про визнання такою, що втратила чинність Постанови Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради», яка до сьогодні є чинною, жодної юридичної підстави для проведення виборів депутатів Тернопільської обласної ради 15 березня 2009 року не існувало. А діяння Тернопільської обласної територіальної виборчої комісії щодо самоуправних дій по проведенню силовим способом неіснуючих виборів вчиненні під патронатом Тернопільської обласної та районних державних адміністрацій є нічим іншим, як злочинами, передбаченими Кримінальним кодексом України.

Прикро, що судова система України перетворилась із незалежної гілки влади, відповідно до Конституційного розподілу, на приватну адвокатську контору, що за окрему плату захищає інтереси окремих осіб, а не народу, як єдиного носія влади в державі.

Саме зухвалість та безкарність суддів різних судових інстанцій вже неодноразово ставали причиною порушення прав чималої кількості жителів Тернопільської області. Сьогодні ж, представники Феміди продемонстрували, що за окремі блага для себе готові нехтувати усією громадою.

Проведення неіснуючих виборів дало можливість ще одному «чужинцю» стати біля керма області. Так звана «команда патріотів» не знайшла в своєму середовищі гідних тернополян, які хоча б знають, що потрібно робити у владі. Через маніпуляцію свідомістю жителів області на найближчих чергових виборах до органів місцевого самоврядування громада області спостерігатиме, як «чужинці» захоплюватимуть і керівні посади в містах та районах, почнуть обіймати рядові посади на державній службі, а жителі Тернопільщини і надалі будуть передовими безробітними.

Саме так-званий «патріотичний проект» покликаний ще й розділити галичан на майбутніх президентських та парламентських виборах та надати можливість повернутись у владу кучмістам та комуністам.

Сьогоднішні так-звані «патріоти» не продовжують справу Степана Бандери, Романа Шухевича, Ярослава Стецька та їх побратимів, а свідомо сварять між собою українців і розвалюють українське суспільство. Прикро, що українці не бачать в цьому прямого замовного та оплаченого сценарію антиукраїнських можновладців.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє про те, що свідомо не брала участі у так-званих виборах депутатів Тернопільської обласної ради 15 березня 2009 року та не визнає їх результатів у зв’язку із відсутністю юридичних підстав для проведення цих виборів.

Ми, члени Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» закликаємо жителів області не іти на повідку в брехунів та кар’єристів, а дати належну оцінку їх діям!

Всіма законними способами ми і надалі будемо відстоювати Ваші права та інтереси та не дозволимо перетворити Тернопільську область на місце експериментів Балогівського Секретаріату Президента та його команди!

Не дозволимо знищити Тернопільську область, а з нею і культуру та історію наших прадідів!

Прийнято 28 березня 2009 року на розширеному засіданні активу Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»