Привітання Прем’єр-міністра Ю.В.Тимошенко

В останній місяць весни, в травні, коли земля вкривається травами й квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає в двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято – День Матері.

Мама… Це – найдорожче і найцінніше в світі, що є у кожної людини. Перші кроки, перші слова, перші здерті коліна, – все це її турботи, її справи, її життя.

Де б ми не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і щоб з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Ми впевнені, що мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років – три чи тридцять. Немає у цілому світі святішої і кращої „професії”,  ніж материнство.

В цей день, дорогі і рідні наші мами, а також ті, хто готується ними стати, прийміть мої найщиріші вітання зі святом. Я бажаю Вам щастя, здоров’я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти – найкращі і найгарніші у світі – приносять вам лише радість та втіху!

З святом Вас, любі мої!

Юлія Тимошенко