Тернопільська міська організація «Батьківщина» та Тернопільська обласна МГО ВМГО «Батьківщина молода» долучилися до святкування Днів Європи в Україні, організоване Тернопільською філією Європейського університету

Поєднавши дві святкові травневі дати: День Європи в Україні та День Народження Тернопільської філії Європейського університету, студентський парламент на чолі з завідуючим відділенням по виховній роботі Сергієм Чуйко, який також є членом партії ВО «Батьківщина», організували чудове святкове дійство

Студенти демонстрували свої таланти – співали, танцювали, декламували власні вірші, у цікавих розважальних і гумористичних конкурсах «перевіряли» знання своїх викладачів.

Загалом захід розпочався у неділю, 24 травня близько 16 години на літній естраді у парку ім.. Т. Шевченка. Привітати молодь з святами завітали викладачі та керівництво регіональної філії Тернопільського університету, депутати Тернопільської міської ради від Блоку Юлії Тимошенко Андрій Артимович та Олексій Сандій, які надали спонсорську допомогу на організацію свята, секретар Тернопільської міської ради, член партії ВО «Батьківщина» Тарас Білан, представники ТОМГО ВМГО «Батьківщина молода», які також долучилися до організації заходу.

Свої вітання студентам також передав народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Василь Деревляний.

Після творчого звіту мистецьких колективів вузу виступили гості Європейського університету – дитячі танцювальні ансамблі «Тернополяночка» та «Бджілка», учасниці вокальної студії «Шанс», які чудово виконали сучасні, релігійні та українські-народні пісні.

Переможцям чемпіонату Європейського університету з міні футболу депутат Тернопільської міськради від БЮТу Олексій Сандій вручив кубок та пам’ятні призи. Без подарунків не залишилися і переможці конкурсів, які були частиною святкової програми.

Після урочистої частини для молоді зорганізували справжню Європейську дискотеку.