Німецька вечірка по-Тернопільськи

24 травня в розважальному центрі Алігатор, в рамках днів Європи в Україні, відбулася німацька вечірка “DE – PARTY”, організатором якої виступає Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО “Батьківщина молода” та Тернопільська міська молодіжна громадська організація “Німецька молодь”.

Гостями вечора були  студенти з різних вузів міста, викладачі та декан Україно – Німецького факультету Тернопільського національного економічного університету, німець за походженням.

Серед конкурсів, запропонованих ведучим  ГРК «Алігатор» був конкурс на краще знання Німеччини, географії, історії і традицій цієї країни. Варто зазначити, що співпраця «Батьківщини молодою» і німецької громадської організації не була марною і перемогу у даному конкурсі здобула саме член ВМГО “Батьківщина молода”.

«Хочеться відзначити, що День Європи є дійсно чудовим святом. Саме цей день дає змогу нашому народу відчути себе частинкою європейського співтовариства. Пригадаймо, що саме в нашій країні знаходиться географічний центр Європи і я переконаний, що пройде ще не так багато часу і Україна стане повноцінним членом Євросоюзу, але для цього, нам з вами, потрібно пройти складний шлях самовдосконалення, переймати найкраще у своїх європейських сусідів, набиратись досвіду у формуванні та розбудові демократичного, правового суспільства щоб гідно увійти в європейську сім’ю. Але поряд з тим не забувати про своє коріння, свою Батьківщину ! Для того щоб не загубитись серед різноманіття європейських культур нам потрібно пам’ятати про свою культуру, традиції та звичаї. Пригадаймо, що говорив великий Кобзар : «Чужому научайся та свого не цурайся». Я глибоко переконаний і щиро вірю в те, що Тернопільська обласна молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» завжди дотримуватиметься цього принципу, сприятиме євроітеграційним процесам, які відбуваються в нашій країні і надалі буде підтримувати проведення різного роду заходів спрямованих на виховання почуття патріотизму, приналежності до європейської спільноти та акцій єднання культур.», – розповів перший заступник голови Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» Андрій Цибульський.

Вечірка в ритмах сучасної клубної музики тривала майже до ранку.