Уряд спростовує всі прогнози недобросовісних політиків – адже йому котрий місяці вдається впевнено витримувати бюджетні показники – бюджет пенсійного фонду перевиконується на 108%

Витяги зі вступного слова Юлії Тимошенко перед засіданням КМУ від 27 травня 2009 року. Виконання бюджету і пенсії

В першу чергу я хотіла би повідомити вам, що по підсумках на сьогодення, на цю хвилину, ми якраз проводили вранці нараду по виконанню надходжень до бюджету, до Пенсійного фонду, аналізували ситуацію, яка склалась, власне, тому ми трошки пізніше почали засідання Уряду. І можу твердо сказати, що ми ідемо нормально, з виконанням всіх показників. І хотіла би зараз загострити вашу увагу, що Пенсійний фонд виконується по поточних власних надходженнях на 108%. Це значить, що всі прогнози недобросовісних політиків, заполітизованих чиновників, в тому числі і ЗМІ, які постійно лунали, що пенсія буде виплачена, недовиплачена і т.д., все це я хочу раз і назавжди для цього кризового року спростувати.

У нас на 108% виконуються власні надходження Пенсійного фонду на цю хвилину. Всі пенсії виплачуються вчасно, так, як це і передбачено. Це робиться великими зусиллями, це непросте завдання в кризовий рік. І те, що сьогодні Уряд досягає таких результатів, стабільні соціальні виплати, це говорить про те, що над зусилля всіх міністерств, Податкової, Пенсійного фонду сьогодні приносять свої результати. Це і є робота антикризової програми Уряду.