Молоді бютівці Підволочиського району в Міжнародний День захисту дітей відвідали діток позбавлених батьківської опіки

У неділю, 31 травня Підволодчиська района громадська молодіжна організаія “Батьківщина молода» під дивізом «Запали іскру любові і милосердя!» завітала до діток, які перебувають у Гримайлівські комунально-санаторні школі інтернат.

Малеча привітно зустріла гостей. Повибігавши до воріт подвір’я діти разом із вчителями та вихователями закладу радісно вітали представників «Батьківщини молодої». Поласувавши солодощами, оглянувши всі подарунки, з якими приїхали до них гості, дітки з задоволенням розповідали віршики, ділилися своїми життєвими історіями та мріями на майбутнє.

«Діти були безмежно вдячні за подарунки ( солодощі – печиво, морозиво, варення, одяг, іграшки), які ми їм привезли, а особливо за те, що є люди, які про них не забувають. І ми як представники «Батьківщини молодої» просимо, щоб при нагоді кожен із вас завітав до тих сердець, яким так не вистачає батьківської опіки та турботи», – голова Підволочиської районної  громадської молодіжної організації “Батьківщина молода» Тетяна Ляхович.