Не забуто героїв – вшановано пам’ять…

Наприкінці травня в місті Чорткові вшановували пам’ять Президента Української Національної Ради Західноукраїнської Народної республіки ( від жовтня 1918 р.), диктатора ЗОУНР ( від червня до грудня 1919 р.), посла до Австрійського парламенту ( 1907 – 1918 рр.), голову Української парламентської репрезентації ( 1917 1918.) Євгена Петрушевича.

На честь перебування Є. Петрушевича у Чорткові відкрили меморіальну дошку. В урочистостях взяли участь голова Чортківської  міської партійної первинної організації ВО «Батьківщина» Ірина Гулька, члени бюро міської організації Андрій Гараус та Олесь Шкляр, голова молодіжної організації ВО «Батьківщина» Тетяна Савчин.

Організатором дійства виступив депутат Чортківської міської ради від БЮТ Петро Гарбуз. Також присутніми на святі були члени партії «Батьківщина» директор районного будинку культури Йосифа Овод та Володимир Івасів.

Громадськість Чортківщини вшанувала знаменну для України та Чорткова дату – День Героїв і відому на весь світ Чортківську Офензиву, якій цьогоріч минає 90 років.