Серце завжди відкрите для дітей

В міжнародний День захисту дітей за ініціативою Чортківської районної та міської первинної партійної організації ВО «Батьківщина» і за доброї волі приватного підприємця – бютівця Петра Ткачука одинадцятеро школярів Чортківської школи – інтернат, які відзначилися відмінними успіхами у навчанні та активною громадською роботою змогли чудово провести час у розкішному кафе «Тарко» та поласувати солодощами і морозивом.

Дитинство… Воно переплітається у кольорову райдугу безхмарним небосхилом та сонячними світанками, теплотою почуттів та гостротою намірів. Воно, як швидка білочка, торує стежини людського життя, залишаючи лише в закутках пам’яті події, котрі вражали до запаморочення та тішили до сліз в очах.

Владики та Ростик, Дмитрики та Іринка, Тетянка, Саша та Христя у супровід приємної музики та дитячого галасу ділилися приємними враженнями і танцювали. Під завісу святкового обіду малеча отримала в подарунок блокноти для ведення записів від голови Чортківської міської первинної партійної організації ВО «Батьківщина» Ірини Гульки та гамірно порозважалися на атракціонах.

Щасливі та усміхнені, сповнені позитивних емоцій школярі ще довго пригадуватимуть першочервневе свято!

Тетяна Мардаль, депутат Чортківської районної  ради від БЮТ