Виконком міськради надав дозвіл на встановлення в Тернополі «Дерева щастя»

5 серпня відбулось засідання Виконавчого комітету Тернопільської міської ради, на якому розглянуто клопотання обласної організації партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» про надання дозволу на встановлення у місті декоративної кованої композиції «Дерево щастя» (парк ім. Т.Шевченка) з комплексним благоустроєм місця розміщення.

За надання відповідного дозволу проголосували усі члени виконкому, окрім заступника міського голови – керуючого справами ради Леоніда Бицюри.

Як планувалося, 20 вересня цього року відбудеться фестиваль ковальства, під час якого тернополяни та гості міста зможуть простежити за особливостями ковальської справи, переглянути асортимент продукції учасників фестивалю, отримати сувеніри. Тоді ж у парку ім. Т.Шевченка буде встановлено «Дерево щастя» – своєрідний подарунок для «щойноодруженої і не тільки» громади Тернополя від обласної організації партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та приватної фірми «Віго».