Юлія Тимошенко: Україна поступово виходить з кризи

Уряд розробив та виконує 15 антикризових програм. Про це сьогодні заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час вручення ордерів на квартири в місті Боярка працівникам МВС, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Уряд робить потужні антикризові програми в кожній галузі і кожному напрямку», – зауважила Юлія Тимошенко. Вона підкреслила, що успішно виконується антикризова програма в банківському секторі. Так, клієнтам націоналізованого Урядом «Родовід Банку» вже видаються депозити.

«Я цією програмою хочу показати, що в державі є хоча б одна гілка влади, яка може дати якісь гарантії людям, і ці гарантії виконати», – зауважила Прем’єр-міністр.

За словами Юлії Тимошенко, чотири останні місяці в Україні спостерігається зростання обсягів виробництва: «Вже чотири місяці ми наполегливо з цієї кризи виходимо, і в цьому місяці ми показали рекордне збільшення обсягів виробництва у найпроблемнішій галузі – гірничо-металургійній, в яку Уряд вклав досить великі ресурси».

«Попри весь бруд, який ллється в цій жахливій політиці, ми крок за кроком виходимо з проблеми і стаємо сильнішими, тому що ми модернізуємо сьогодні велику кількість потужностей», – підкреслила Юлія Тимошенко і додала, що Уряд, який при владі лише 1,5 роки заклав потужний фундамент, щоб кожен рік «набирати оберти і все більш потужною робити країну».