Гаряча телефонна лінія

У зв’язку із ускладненням проблеми розміщення твердих побутових відходів на території Малашівецького сміттєзвалища Зборівського району, загострилася ситуація із поводженням з відходами у м.Тернопіль. Враховуючи, що офіційне місце розташування побутових відходів ще визначається, очікується їх розміщення у придорожніх лісосмугах, лісових масивах, відпрацьованих кар’єрах та ін. місцях.

Відповідно до спільного наказу Державної екологічної інспекції та Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Тернопільській області створено оперативний штаб для реагування на ситуації, які виникають у зв’язку із загостренням питання поводження з твердими побутовими відходами.

Крім того, з метою попередження та недопущення фактів самовільного вивезення та розміщення твердих побутових відходів у недозволених місцях відкрито гарячу телефонну лінію.

У випадку виявлення згаданих фактів просимо оперативно надавати інформацію (номерний знак автотранспорту, місце видалення чи інші конкретні дані) за номером 8-098-337-23-95.

Скористатися телефоном гарячої лінії можна цілодобово.

Начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Тернопільській області Миколенко О.М.

Начальник Державної екологічної інспекції у Тернопільській області, депутат Тернопільської міської ради від БЮТ Мричко В.В.