Представники партії ВО “Батьківщина” пікетували Тернопільську облраду

Нещодавно прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» поширила інформацію про те, що нібито Всеукраїнське об’єднання «Свобода» врятувало місто Тернопіль від екологічної катастрофи.

Насправді ж така інформація є вже напрацьованим механізмом ВО «Свобода», який полягає в тому, щоб збрехати раніше, ніж інші напишуть правду. Жодних дій ВО «Свобода», із числа якої сформована найбільша депутатська фракція в обласній раді, не зробила нічого, що і підтверджене наявністю невивезеного сміття в місті Тернополі.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає, що ситуація із не вивезенням сміття із міста Тернополя є саме тією першою перемогою ВО «Свобода», які за словами їх лідера Тягнибока, повинні були б початись саме із Тернопілля.

Сьогодні, 18 серпня “бютівці” під стінами обласної ради виголосили свій протест на бездіяльність керівництва Тернопільської облради в особі ВО “Свобода”.  Одночасно пікетували Тернопільську обласну раду обурені тернополяни та жителі навколишніх сіл, які підтримали позицію представників Тернопільського БЮТу.

— В нас є інформація, що усі сільські, селищні та міські ради, до яких звернувся “свободівець” Кайда відмовили йому в облаштуванні тимчасових сміттєзвалищ на території їх населених пунктів, — прокоментував учасник акції, заступник голови ТОО ВО “Батьківщина” Віктор Мартинюк. — Більше того, ті ж самі місцеві ради на своїх сесіях прийняли рішення про заборону ввезення на їх територію смяття з міста Тернополя.

Замість того, щоб справді розпочати працювати та показати свій справжній потенціал, свободівці займаються саморекламою на кожному кроці. Мабуть, іншого вони просто не вміють робити.