Шановні жителі Тернопілля!

Щиро вітаю Вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем незалежності України!

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть у майбутньому наші діти, онуки й правнуки. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас та всього українського народу. Тому нехай потужне джерело Вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть спрямовані на служіння Україні, нехай примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

Сьогодні це надзвичайно важливо. Наша політична сила – Блок Юлії Тимошенко – робить усе, щоб захистити Вас від економічної кризи, яка сьогодні охопила світ. Уряд на чолі з Юлією Тимошенко щоденно невтомно працює, щоб вчасно і в повній мірі виплачувались стипендії, пенсії, заробітна плата працівникам бюджетної сфери, соціальні виплати. Захист національних інтересів – прерогатива діяльності Прем’єр-міністра України. Напередодні президентських перегонів, коли українців спокушатимуть солодкими обіцянками, поливаючи брудом своїх політичних опонентів, закликаємо всіх не піддаватися на провокації.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна, і Україна – понад усе!

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов!

З повагою

Народний депутат України,

голова ТОО ВО «Батьківщина»                                  Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ.