Тернопільська «Батьківщина молода» повернулася додому з Кубком

Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода» взяла участь в організації та проведенні першої літньої спартакіади на кубок «Батьківщини молодої» з нагоди Дня незалежності України та 10-ої річниці партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» , що відбувалася з 21 по 23 серпня в селі Джурів Снятинського району Івано-Франківської області.

Як зазначив перший заступник голови Тернопільської «Батьківщини молодої» Андрій Цибульський: «Ми з великою радістю відгукнулися на запрошення «Батьківщини молодої» з Івано-Франківська, оскільки розуміли, що даний захід дасть змогу отримати бадьорий настрій та незабутні враження від мальовничої природи Карпатського краю, а також згуртувати молодь з різних областей та обмінятися набутим досвідом.

За три дні проведення спартакіади відбувалися різні змагання: турнір з міні-футболу, конкурс «Лісорубів», на краще облаштування наметового містечка та дотримання порядку, конкурс краси «Прикарпатська красуня – 2009», в якому перемогу здобула учасниця від Тернопільської «Батьківщини молодої» Надія Левицька, а також конкурс на краще виконання українських пісень, у якому наша команда показала один із кращих результатів і в підсумку здобула кубок за друге загальнокомандне місце».