Високоповажні мешканці старовинного та славного міста Тернополя!

Столиця Західного Поділля святкує День міста на престольний празник Успіння Пресвятої Богородиці.

Майже пів тисячоліття охороняє місто та його мешканців від всякого зла Чудотворна ікона Матері Божої Тернопільської. Наші прадіди знали, що саме Вона є духовною святинею Тернополя та його найціннішим скарбом, тому влаштовували кожного року з нагоди празника Успіння Пресвятої Богородиці велелюдні паломництва.

У сьогоднішньому святі вдало переплелися історично-культурний та духовний празник. Це ознака нашої відданості давнім традиціям та шаноби до сьогодення.

Найбільшим багатством нашого міста є тернополяни, щирі, працьовиті, високодуховні люди – робітники і науковці, освітяни і медики, ветерани та молодь. Низький уклін вам і велика шана за самовіддану працю, за те, що розбудовуєте наше місто, робите обласний центр з року в рік прекраснішим.

Адже минають століття, змінювалось, росло й  розвивалося місто, але не змінювалась і не міліла любов його мешканців до рідного Тернополя справжньої перлини Галицького Поділля.

Сьогодні не можливо уявити Тернопіль без ставу, старого замку, численних соборів, пам’ятників, вуличок та скверів.
Від усіх нас, дорогі друзі, залежить, якій Україні та нашому краю бути завтра. Головне нині – працювати і працювати, відродити красу, чистоту та історичну первозданність Тернового Поля.

Хай надихають вас на мудрість і витримку мужні лицарі краю і Матір Божа, яка є оберегом і нашого міста.

Слава Україні!

Слава Пресвятій Богородиці!

Народний депутат України,

Голова ТОО ВО «Батьківщина»