Тернопіль ГУЛяв по-українськи

Традиційний національний феєричний захід «Українські гульки «Батьківщина молода», організований Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією «Батьківщина молода», постійно зачудовує своїми оригінальними ідеями.

Цього разу – у ніч з 27 на 28 вересня – організатори порадували молодь, яка приїхала з усіх куточків Тернопілля і навіть прилеглих областей, новими тематичними декораціями, мелодійною українською музикою в живому виконанні тернопільських співаків, пізнавальними конкурсами на знання української пісні й традицій,

трансляцією документального фільму, присвяченого 18-річчю Незалежності України тощо.

Задум організаторів заходу – популяризація української пісні та традицій, виправдали себе, адже в порівнянні з першими вечірками «Українські гульки», які відбувалися вп’яте, зібрали велику кількість молоді у вишитих сорочках.

За словами організатора – голови Тернопільської «Батьківщини молодої», депутата міської ради Ігоря Яворського: «Українські гульки «Батьківщина молода» – це хороша традиція, а водночас і брендова клубна вечірка. До речі, до нас на свято вишиванки та української пісні приїжджають гості з різних областей України, часто вони представляють різні молодіжні політичні та громадські об’єднання, і це не може не радувати.

Ми і надалі будемо проводити вечірки подібного типу, адже українська молодь бажає такого свята, – і вона на нього заслуговує!»