Дорогі вчителі, викладачі, вихователі!

Я вітаю зі святом людей найвідповідальнішої і необхідної професії.

Це свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену пошану і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у життя, розкрив красу рідної країни, велич її історії, навчив чесно жити і самовіддано працювати.

Дякую вам за вашу працю, доброту, порядність; за те, що ви у нас є.

Ми маємо всі підстави пишатися вашими досягненнями в освіті.

Перемога школярів на учнівських конкурсах, всеукраїнських та міжнародних олімпіадах, якісна підготовка випускників професійно-технічних училищ і вищих навчальних закладів, наукової досягнення викладачів вищої школи — все це свідчить про те, що освіта має хороші показники, забезпечує потреби громадян.

Повірте, що особисто я та Уряд України робимо все для того, щоб люди шанували Ваше служіння обраній професії, щоб при зустрічі низько вам кланялися і дякували за велику життєву науку.

Зичу Вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Хай Вас і Ваших учнів завжди об’єднує одна мета — зведення величного храму знань, а життя виставляє якнайвищі бали.

З повагою

Прем’єр-міністр України                                                             Юлія ТИМОШЕНКО