Шановні воїни УПА!

Сердечно вітаю Вас з нагоди 67-ї річниці створення Української Повстанської Армії.

УПА, зроджена на крові синів та сльозах матерів задля захисту рідної землі, власної домівки та своїх дітей. Ви жертовно творили нашу сучасність, зі зброєю в руках, великим почуттям патріотизму, Ви безстрашно йшли у бій, переможною ходою, крок за кроком розбудовували незалежну Українську Державу.

На Вашу долю випало чимало важких випробувань, страшних втрат, хибних звинувачень, але не зважаючи на це Ви наполегливо боролися за свою ідею, за честь, свободу та незалежність Батьківщини, за мирне небо над головою нащадків, за те, щоб ми пишалися тим, що є українцями.

Ми з вдячністю низько склоняємо голови перед Вами за Вашу самопожертву, адже чітко усвідомлюємо, що саме Вам, шановні вояки УПА і всім тим, що поклали свої молоді голови на вівтар свободи,  завдячуємо нашою незалежністю, нашим сьогоденням.

І не може бути сумніву в тому, що чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста, села та своєї України, тим швидше ми матимемо ту державу на яку заслуговуємо, державу, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів та крові наших предків.

Бажаю усім Вам, шановні ветерани, Господньої милості, міцного, богатирського здоров’я та щасливого довголіття.

Слава Україні! Героям слава!

Народний депутат України,

Голова ТОО партії ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний