В рамках Всеукраїнського благодійного туру «З Україною в серці», 17 жовтня в ПК «Березіль» відбувся концерт одного з найяскравіших оперних співаків Європи

Тернополяни та гості міста зібралися у палаці культури «Березіль», щоб насолодитися «золотим» голосом у живому виконанні українця – Юрія Лук’яненко з всесвітньовідомим ім’ям – Godo.

Юрій Лук’яненко – людина високодуховна, адже є дияконом православної церкви. Юрій розповів тернополянам, що сам особисто знайомий з Юлею Тимошенко та її сім’єю, дуже поважає цих людей за щирість та добродушність.

— Сама Юлія Володимирівна – тендітна жінка, але водночас дуже сильна особистість. Ця жінка не боїться життєвих труднощів і вона підтвердила це своєю працею та боротьбою з наслідками світової економічної кризи, — розповів артист. — Сьогодні я висловлюю щиру підтримку саме Юлії Тимошенко, адже вона є останнім шансом для України. Шансом на краще життя і світле майбутнє нашої держави, кожного з нас.

GODO запрезентував у Тернополі концертну програму з виконанням творів не тільки італійських та іспанських композиторів, а також відомих виконавців Френка Сінатри чи Елвіса Преслі, але і композицій із нового сольного альбому.

Унікальний голос Юрія Лук’яненка зачаровував тернополян. Потужність свого музичного дару співак демонстрував і без мікрофона, виконуючи “Многая літа” акапельно.

Голос співака-класика визнаний в Іспанії, його альбом став золотим у Західній Європі, а відеокліп на сингл „Non E” увійшов до десятки кращих відеоробіт. Іспанська королева Софія і король Хуан Карлос саме Godo дали звання найкращого тенора Іспанії 2004-2005 років. Юрій Лук’яненко (Godo) – українець, який своїм надзвичайним голосом, талантом досяг вершин і визнання. У перекладі з італійської, «godo» символізує людину, яка дарує любов та достаток через свою творчість.

Народився артист у місті Дніпропетровську в 1974 році. Закінчив музично-педагогічний факультет, Криворізького державного педагогічного інституту. Пізніше закінчив музичну академію імені Чайковського, вокальний факультет. Будучи студентом, брав активну участь в деяких міжнародних музичних проектах.
Навчаючись в Іспанії, в період з 2000 – по 2005 рік
, Godo закінчив вищу школу вокалу “Bel canto” при оперному театрі Лісеу, а також вищу школу естрадно-джазового вокалу імені Радо (Іспанія).
Співак Godo навчався у найвеличніших оперних майстрів сучасності – Placido Domingo, Jose Sempere, Montserrat Cabalie та інших.