Відкрите звернення учасників ІІІ Всеукраїнського форуму працівників поштового зв’язку до громадськості та влади України

Ми, учасники ІІІ Всеукраїнського форуму працівників поштового зв’язку, звертаємося до української спільноти і у Вашій, Юліє Володимирівно, особі до всієї влади України. УКРАЇНЦІ, разом ми сильні!

Шануйте один одного, допомагайте один одному. Наша міць тільки в єдності, в ній ми можемо бути успішними, в ній наш порятунок і добробут.

Єдність – це мета і засіб досягнення нашої споконвічної цілі. А до неї треба невпинно прямувати. До нашої держави відкриті двері всіх націй, які визнають нас і шанують нашу культуру і віру, звичаї та Закони. Істинний український громадянин тільки той, хто духовно пов’язаний з Україною.

Поштарі – органічна складова частина української громади, які поєднують родини та серця.

Національний поштовий зв’язок України – це, як арматурна сітка залізобетонної конструкції, робить монолітною будівлю нашої держави, якій не страшні будь-які землетруси.

Делегати форуму визнають, що конструктивні, цілеспрямовані дії нинішнього Уряду створюють передумови для стабілізації економічної ситуації в Україні, посилення соціальної захищеності її громадян, їх впевненості у майбутнє.

Прийняття Урядом Державної цільової економічної програми розвитку поштового зв’язку на 2009 – 2013 рр., особлива увага та безпосередня участь Прем’єр-міністра України у вирішенні питань нормативно-правового забезпечення діяльності Укрпошти, сприяли підвищенню рівня соціального захисту працівників підприємства, а отже надихають на нові звершення, плідну працю, бажання бути корисними для спільної справи.

Висловлюємо підтримку Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко, та запевняємо громадськість Україні, що завдяки високому професіоналізму, запровадженню нових технологій, забезпечимо високоякісними послугами зростаючі потреби споживачів як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках, що сприятиме економічному зміцненню та підвищенню авторитету нашої держави на світовій арені.

Ми хочемо пишатись тим, що живемо в прекрасній Україні, що нас поважають у всьому світі.

Україні слава навіки!

м. Київ