Безкоштовні юридичні консультації для населення Тернопільської області!

Тернопільська обласна громадська приймальня блоку Юлії Тимошенко здійснює прийом громадян Тернопільської області та надає консультації з різноманітних соціальних та юридичних питань фізичним особам у різних сферах житєдіяльності.

Отримання консультації з того чи іншого питання, перш за все, дає можливість вірно та адекватно зрозуміти та проаналізувати ситуацію, що склалася, чітко зрозуміти наслідки тих або інших дій, які вже було вчинено або планується вчинити в майбутньому, а також оцінити перспективу тих чи інших правовідносин.

Наша юридична консультація – це найпростіший а в даному випадку ще й безкоштовний спосіб уникнути багатьох проблем в майбутньому, а якщо проблема вже виникла – юридична    консультація це перший крок до її вирішення.

Також кожен бажаючий може вільно висловити власну думку щодо окремих аспектів розвитку та житєдіяльності суспільства, внести власні пропозиції щодо покращення ситуації у нашій країні, а також для населення функціонує безкоштовна гаряча лінія 0-800-50-40-40, по якій кожен бажаючий може зателефонувати та висловити свої міркування та зауваження, а також отримати відповідь на свої питання.

У нашій громадській приймальні Вас завжди тепло зустрінуть та уважно вислухають.

Тернопільська обласна громадська приймальня блоку Юлії Тимошенко працює щоденно з 9.00 до 18.00, у суботу з 9.00 до 14.00, неділя – вихідний.

Наша адреса: м.Тернопіль, бульвар Шевченка, 23, ІІІ поверх, каб.79.