Тернопільська міська організація ВО «Батьківщина» долучилася до проведення Дня першокурсиника на історичному факультеті педуніверситету

У четвер, 15 жовтня на історичному факультеті педагогічного університету відбувся Святковий вечір з нагоди відзначення Дня першокурсника. Головним спонсором організації та проведення заходу виступила Тернопільська міська організація ВО «Батьківщина».

Святкову програму, яка відбулася в концертно-розважальному клубі «Перлина» ПК «Ватра», підготували історики-старшокурсники на чолі із Студентським деканом факультету, членом партії ВО «Батьківщина» Солониною Олесею та її однопартійцями Загородною Христиною і Хринівським Любомиром.

Після вступного слова декана факультету, кандидата історичних наук Савченка В.В., до присутніх звернувся член партії ВО «Батьківщина» Сергій Чуйко, який привітав першокурсників-істориків із святом від Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина», особисто від її голови Кирика Сергія Кузьмича, а також від депутатської фракції Блоку Юлії Тимошенко в Тернопільській міській раді. Виступаючий також від їх імені побажав першокурсникам історичного провести п’ять незабутніх років студентського життя, успішного навчання та бути справжніми патріотами своєї Вітчизни.

Для присутніх в залі близько 120 студентів і працівників історичного факультету першокурсники підготували цікаву концерту програму, веселі розіграші й конкурси. В другій частині програми відбулася святкова дискотека, після завершення якої розпочалася найурочистіша частина дійства – церемонія посвяти першокурсників у студенти. Цілий вечір у залі панувала піднесена атмосфера. Безумовно, що свою посвяту цьогорічні першокурсники запам’ятають на довго!