Перших 25 державних актів на земельні дільнки у Монастириському районі отримали жителі села Вербка

Земля – це найбільше багатство селян. Вона дає їм роботу, приносить урожай. В селах люди цінують свою землю, бо за щоденну клопітку працею вони отримають дари – урожай від «матінки» землі. Але найбільша наснага до роботи є тоді, коли працюєш на своєму, офіційно задокументованому, грунті.

25 державних актів на право власності на земельні ділянки вчора, 22 жовтня отримали жителі села Вербка Монастириського району.

Вручити цінні документи і привітати селян з значущою подією приїхали голова Монастириської районної ради Василь Данилюк, представник БЮТ у Монастириському районі Михайло Апостол, працівники Монастириського районного відділу Тернопільської регіональної філії ДП «Центру ДЗК».

—     Світова економічна криза залишала свій відбиток і на економіці нашої держави. До непростої «боротьби» з проявами кризи вступила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. І нещодавно вона зробила черговий правильний крок, – дала вам можливість  безоплатно отримати державні акти на ваші земельні та присадибні ділянки, — зазначив голова Монастириської районної ради Василь Данилюк. — Цей документ (державний акт на землю) має велику цінність, адже він є беззаперечним підтвердженням того, що ви є господарями на своїй землі. В селі людям зрозуміло як важко треба працювати, обробляючи свої городи, присадибні ділянки, тому я бажаю вам завжди хороших врожаїв, здоров’я і наснаги до праці на власному грунті.