Я люблЮ спорт – я люблЮ Україну!

Під супровід осінньої мелодії, у листяному вальсі жовтня мешканці Чортківщини вперше стали свідками турніру по настільному тенісу серед непрофесіоналів «Я люблЮ спорт – я люблЮ Україну».

За ініціативою голови Чортківської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Ірини Зенчак – Гульки та власника новоствореного Чортківського тенісного клубу Віталія Ситника  було проведено дану акцію, в якій взяли участь усі бажаючі спробувати себе у  швидкості та влучності.

Головними спонсорами свята виступили приватний підприємець, депутат міської ради від БЮТ  Євстахій Гевко та голова Чортківської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Ірина Зенчак –Гулька. Переможцями  турніру стали: 1-е місце  – Роман Багрій ( приз – мобільний телефон);  2–е місце – Юрій Копчук ( приз – стартовий пакет для мобільного телефону); 3–е місце – Василь Дацюк ( приз – карточка поповнення мобільного рахунку). Усі переможці отримали також аксесуари до мобільного телефону та блокноти з бютівською символікою.

Дівчата – студентки Чортківського педагогічного училища імені О. Барвінського теж виявили бажання позмагатися в настільному тенісі та отримали заохочувальні призи (альбоми для фото).

Тенісний турнір залишив по собі масу приємних емоцій та бажання зустрітися знову у новоствореному тенісному клубі міста Чорткова під егідою теплого бютівського сердечка…

Ірина Максимчук